LOUNASRAVINTOLA SAMPOLA

Lounasravintola Sampola

Sampolan valmistuskeittiössä tarjoaa mahdollisuuden tutustua sekä työskennellä osana ammattikeittiön toimintaa. Valmennukseen tai työsuhteeseen tulevilla on kaikille samat työelämän pelisäännöt ja jokainen keittiössä työskentelevä sitoutuu noudattamaan niitä. Valmennusasiakkaina keittiöllä on kuntouttavassa työtoiminnassa olevia, työkokeilijoita sekä palkkatukilaisia. Toiminnan tarkoituksena on rakentaa siltaa avoimille työmarkkinoille sekä ammatillisiin koulutuksiin.


Sampolan keittiöllä saa ammattitaidon, halun ja kykyjen mukaan osallistua ruoanvalmistamiseen alusta loppuun asti. Kaikki saavat omille kyvyilleen sopivia työtehtäviä ja näin mahdollisuuden kokea onnistumisia jokapäiväisessä työssä.

Sampolan keittiö on aloittanut toimintansa 4.2.2016. Keittiö toimii Kuurojen Palvelusäätiö Sampolan tiloissa ja Luotsi vastaa ruokapalvelutoiminnan tuottamisesta tiloissa (osoite Brahenkatu 26). Sampolan keittiö tarjoaa Kuurojen palvelusäätiölle kattavat ruokapalvelut ympäri vuorokauden. Toimitamme lounasta myös Luotsin omaan toimipisteeseen päivätoimintakeskus Viisariin, kahvila ja kokoustarjoiluita kumppanuustalon yhteistyökahvilaan. Teemme myös Kierrätyksen kahvila pikkukuppiin tuotteita. Lisäksi Sampola toimii avoimena lounasravintolana.

Katso viikon lounaslista täältä.

Toni Tamminen
Keittiövastaava
044 089 9016

Jaana Myllyntausta
Työvalmentaja
044 089 8927