MUUTTOPALVELU

Muuttopalvelu

Muuttopalvelu on asiakkaalle edullinen ja helppo. Työntekijämme hakevat muutettavat tavarat sovitusti muutettavasta osoitteesta ja kuljettavat ne uuteen osoitteeseen. Suurten ja / tai hankalasti kannettavien tavaroiden osalta on sovittava erikseen, mistä tai minne työntekijämme ne kantavat.


Muutosta tai tyhjennysmuutosta jääneiden ylimääräisten tavaroiden, joista asiakas luopuu tai jotka eivät sovellu kierrätettäväksi, tulee asiakkaan huomioida siitä kertyvät kuljetuskustannukset jätteenkäsittelylaitokselle sekä jätteenkäsittelylaitoksen veloittama jätemaksu laskun yhteydessä.

Muuttopalveluissamme on selkeä työn- ja vastuunjako:
Asiakas on vastuussa siitä, että asunnon irtaimisto ja pinnat on suojattu asianmukaisesti. Kuljetusreitin tulee olla esteetön ja ulkojalkinein kuljettavissa. Esteettömyys tarkoittaa kaiken vahingoittumiselle alttiin ja työtä vaarantavan irtaimen poistoa tavaroiden kuljetus-väylältä etukäteen ja tarvittaessa lattiapinnan suojaamista tavaroiden siirron ajaksi. Suuria huonekaluja siirrettäessä on hyvä tarkastaa etukäteen väylän riittävyys.

Tavarat ovat pakatut etukäteen joko omiin laatikkoihin tai vuokramuuttolaatikkoihin. Vuokramuuttolaatikoita käytettäessä on hyvä täyttää laatikot niin, että ne voidaan kasata päällekkäinen. Luotsi-säätiön työntekijät hoitavat mahdollisen tarkastuksen ja kantamisen.

Tilaa edullinen muuttopalvelu
Muuttoaikoja ja -hintoja voi tiedustella numerosta 040 869 0119 (Tapio Virtanen, sähköposti: tapio.virtanen@luotsisaatio.fi) arkisin ma - to klo 8 – 16 & pe klo 8 - 14.

Sovitun muuton peruuttaminen tai siirtäminen
Muuton peruuttaminen on mahdollista ilman erillisiä kustannuksia, kun peruutus tehdään siihen yksikköön josta kuljetus on sovittu ja vähintään viisi (5) vuorokautta ennen sovittua muuttoaikaa yksikön aukioloaikana. Myöhemmin tehdyistä peruutuksista joudumme veloittamaan uuden kuljetusmaksun. Huomioi muutoksia tehdessäsi, että meillä on jonoa kuljetuksiin / muuttoihin ja uuden ajan saaminen voi venyä kauemmaksi, kuin suunnittelit.

Maksaminen
Muutto maksetaan muuton yhteydessä käteisellä tai kortilla. Muuttoautossa on mukana korttimaksupääte. Varaa maksua varten sopiva summa käteistä, joka voidaan arvioida etukäteen. Mieluiten maksu kortilla.

Yrityksiä ja yhteisöjä voimme laskuttaa. Laskuun lisätään laskutuslisä 5€/lasku.


MUUTTOLAATIKOIDEN VUOKRAUS

Muuttolaatikoita voi tiedustella numerosta 040 869 0119 (Tapio Virtanen, sähköposti: tapio.virtanen@luotsisaatio.fi).

Arkisin ma - to klo 8 – 16 & pe klo 8 - 14.

Vuokra on 0,20 € / vrk / kpl.

Laatikoiden kuljetus asiakkaalle Hämeenlinnan kantakaupunkialueella on 15 € suunta.

Muualle on sopimuksen mukaan.

Hinnat alv 24 %.