TITAANIEN KOHTAAMINEN

Kauden ehdoton huippumatsi pelattiin 7.11. 2018 Elenia-areenan uumenissa, kun Viisarin työtoiminnan asiakastyöntekijöiden Viisari United otti mittaa Luotsi-säätiön kovaluisimmista ohjaajista kootusta Luotsi City-joukkueesta.

Nuijasählyottelussa käytetään salibandymaaleja, mutta mailana on nuijamainen pehmustettu maila ja pallo on pehmeä, n. 15 cm halkaisijaltaan. Säännöt noudattelevat pitkälti sählyn sääntöjä sillä erotuksella, että juokseminen on kielletty. Myös yksin yrittäminen on kielletty. Hienot syötöt ja kaverista paremman tekeminen saa kehut myös vastustajajoukkueelta!

Tiukka vääntö päättyi lopulta 5-5 lukemiin, eli kaikki voittivat. Heti taiston tauottua heitettiinkin ilmoille uusi haaste, joka pannaan käytäntöön keväällä.

Tämän mittakaavan ottelussa oli luonnollisestikin lehdistöä paikalla, ohessa linkki Hämeen Sanomien juttuun!