ALIHANKINTATYÖT

Alihankintatyöt yrityksille

Erilaiset alihankintatyöt, esim. paikallisten teollisuusyritysten tarpeisiin: yksinkertaiset kokoonpano- ja osakokoonpanotyöt, tarroitus, paketointi, lajittelu, laaduntarkastus, laskenta ja pussitus.

KOKOONPANO JA PURKU

Erilaiset alihankintatyöt (esim. paikallisten teollisuusyritysten tarpeisiin) mm: mekaaniset kokoonpanot sähkölaitteiden komponenttien kokoamista kartonki-, pahvi-, ym kappaleiden taivuttelu, viimeistely ja lajittelu.

Kokoonpano ja purku: 044 089 8903

Tapio Virtanen
Ohjaaja
040 869 0119


LOGISTIIKKA

Työtehtävät ovat erilaiset alihankintatyötä (display-pakkausten ja kausituotteiden koonti sekä purku). Ohjaus työtehtäviin tulee Luotsin työvalmentajalta, joka paikan päällä ohjaa työn tekoa. Logistiikassa voi työskennellä työkokeilussa ja kuntouttavassa työtoiminnassa olevat henkilöt.

Tapio Virtanen
Ohjaaja
040 869 0119


LUOTSIN TYÖTOIMINTA MAJAKKA

Luotsin Työtoiminta Majakka tekee erilaisia alihankintapalveluja pitkällä kokemuksella. Meillä voit teettää edullisesti mm. seuraavia alihankintapalveluja: (1) Tarroitus, (2) Paketointi, (3) Lajittelu, (4) Laaduntarkastus, (5) Laskenta, (6) Pussitus ja (7) Yksinkertaiset kokoonpano- ja osakokoonpanotyöt.

Miksi teemme tätä
Luotsin Työtoiminta Majakan toiminta-ajatuksena on mielenterveyskuntoutujien toimintakyvyn ja elämänhallintataitojen tukeminen, sekä työllistymisen ja sen edellytysten edistäminen kuntouttavan työtoiminnan avulla. Pyrimme siihen, että asiakkaamme tekevät mielekästä työtä. Toiminta-ajatus toteutuu tuotannollisen työn ja valmennuksen sekä yhteistyökumppaneiden tiiviinä yhteistyönä.

Lassi Valkama
Ohjaaja
044 710 4924

Saila Palkki
Ohjaaja
044 089 8950