YHTEISKUNNALLINEN YRITYS

Yhteiskunnallinen yritys

Hämeenlinnan Seudun Työvalmennussäätiö Luotsille on myönnetty Yhteiskunnallinen yritys -merkin käyttöoikeus osoituksena liiketoiminnallisten ja yhteiskunnallisten tavoitteiden onnistuneesta yhdistämisestä.

Yhteiskunnallisia yrityksiä voi toimia millä tahansa toimialalla yritysmuodosta riippumatta. Suomalaisen Työn Liiton myöntämä Yhteiskunnallinen yritys -merkki auttaa tunnistamaan nämä yritykset luotettavasti. Yhteiskunnallinen yritys -merkin voi saada yritys, joka on perustettu tuottamaan yhteiskunnallista hyvää ja joka käyttää suurimman osan voitostaan yhteiskunnallisen tai ympäristöongelman ratkaisemiseen. Tärkeää on myös liiketoiminnan yhteiskunnallisten vaikutusten osoittaminen ja toiminnan avoimuus.

Maailma hukkuu kaaokseen ja epätoivoon - vai hukkuuko? Sadat yritykset ympäri Suomen tekevät töitä yhteisen hyvän eteen ja ratkovat ympäristön ja yhteiskunnan ongelmia. On aika tehdä nämä hyvät yritykset näkyviksi! Lue lisää: https://suomalainentyo.fi/teemat/hyvat-yritykset-nakyviksi/ Hyvää tekevät yritykset tunnistat Yhteiskunnallinen yritys -merkistä.